B&B Bovenweg heeft 3 royale kamers op de 1e verdieping. Twee tweepersoons en een driepersoons. Deze zijn alle voorzien van comfortabele boxspring bedden en een wastafel. Op de begane grond bevindt zich een vergelijkbare tweepersoons kamer. U heeft voldoende bergruimte voor uw kleding en een zitgelegenheid om uw avond gerieflijk door te brengen.

Elke kamer heeft haar eigen uitzicht, de Grebbeberg, de uitgestrekte velden waar de Cuneraweg zich doorheen kronkelt en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug met het natuurgebied Kwintelooijen. De kamers zijn daarnaar vernoemd. De kamer op de begane grond, vernoemd naar De Blauwe Kamer, het mooie natuurgebied bij Rhenen, heeft haar heel eigen stijl.

U heeft het gemak van moderne badkamers met douche en aparte toiletten. Bovendien beschikt u over een compleet ingerichte keuken met daarin de grijpvoorraad koffie en thee en basis kookbenodigdheden. T.b.v. het ontbijt voorzien we dagelijks vers brood/broodjes met een rijke keuze aan beleg, melkproducten, yoghurt, fruit e.d.

In het hele gebouw en in de directe omgeving heeft u kosteloos goede draadloze internetverbinding. De toegangscode is op aanvraag beschikbaar.

Tegen een vriendelijke vergoeding zijn snacks en dranken te koop.

Elke kamer is voorzien van een TV-scherm met digitenne.

Bij de toegang tot de kamers bevindt u zich in een kunstzinnige omgeving met sculpturen en schilderijen. Buiten kunt u op het terras van de prachtige tuin, van de zon of uw lunch genieten. Ook kunt u tijdens uw verblijf tegen vergoeding van de tennisbaan gebruik maken. Indien gewenst kunnen wij voor u op aanvraag huurfietsen verzorgen.

Onze begane grond is toegankelijk voor Rolstoelgebonden mensen.

zakelijk

B&B Bovenweg

Bovenweg 70

3911 SG Rhenen

T: 06-55194353

info@BenBBovenweg.nl

deblauwekamer2 cunera3 grebbe2 kwintelooijen2 kwintelooijen3